動漫基地一週年喇!!!

有睇開漫畫既你地,一定知道動漫基地呢個地方。

原來動漫基地不知不已踏入一週年,佢哋仲掛滿色彩繽紛嘅installation做點綴!

IMG_9016 IMG_9065

基地內仲有一系列慶祝活動送比大家,包括動畫講座及工作坊系列、漫人講︰漫畫創作人分享會系

列、動漫COSPLAY特攝日、動漫開放音樂會等等…精彩活動講都講唔完,詳情記住留意香港藝術

中心Facebook 同埋動漫基地網頁喇!

現場仲有個漫畫展 – 《漫漫畫雙城:臺北80 x 香港90》。漫畫展舊年喺臺灣展出後,今年嚟到香港

繼續展出喇! 展覽會去到31/8,大家記住唔好錯過喇! 

IMG_9021 IMG_9056 IMG_9053 IMG_9032 IMG_9028 IMG_9023 IMG_9022

Advertisements

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s