母親節快樂!!!

就到母親節 了!大家不彷把握這個機會向媽媽表達一些愛意。

我就去左西九龍中心7樓既蘋果商場買左一扎仿真康乃馨送比媽媽。

IMG_9784

價錢比真花平很多,而且永不凋谢,既環保又實際!

如果媽媽唔喜歡康乃馨,亦有玫瑰花可以選擇!

IMG_9785

西九龍中心仲舉辦左一個母親節 「愛的留言」活動,歡迎各位將你想同媽媽講嘅甜蜜說話,透過文字、聲音或片段,上載至本中facebook或以whats app傳送至 6999 1140。大會會收集所有留言後,選出最甜蜜窩心嘅「愛的留言」,並將得獎嘅甜蜜留言於母親節前通過西九龍中心facebook傳送比你哋最愛嘅媽媽。

大家窩心嘅「愛的留言」亦有機會播於一樓的大螢幕上。

IMG_9769

另外,母親節當天西九龍中心亦有歌手麥貝夷現唱獻唱,及親子工作坊,詳情可參考活動海報。

11174349_953205684719458_7996998182860002052_o

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s